SuAga OÜ on perustettu vuonna 2016. Yrityksen toimiala on kaupan alan konsultointi, johtuen aikaisemmasta urastani kansainvälisten yritysten palveluksessa.

Aikaisempaan työkokemukseeni on kuulunut toimiminen niin vähittäiskaupassa kuin tukku-ja valmistus portaassa  johtavissa että asiantuntija tehtävissä.

Työantajina tai partnereina ovat olleet esimerkiksi Stockmann konserni, jossa toimin ensin miesten vaatetuksen ostajana ja ostopäällikkönä ja myöhemmin Stockmannin kansaivälisen toimintojen B to B osaston myyntijohtajana, asiakkaina monet kansainväliset.yritykset kuten Ingostrakh, BP, Lyon’s National Bank, Statoil, Tattransgas.

Lisäksi olen toiminut Burberry vaatetus malliston edustajana  ja siinä ohessa  konsultoinut Ballantine cashmire yritystä pääsemään Venäjän markkinoille.

Miksi AirTamer? Toimintani johtoajatuksena on aina ollut työskennellä ammattitaitosten partnereiden ja huippulaatuisten tuotteiden parissa.

Kun Suomalaiset partnerini esittelivät tuotteen ja ehdottivat yhteistyötä Venäjän markkinoille, tutkin tuotteen tarkkaan ja konsultoin lääkäreitä sekä asiantuntijoita, jotka vahvistivat tuotteen toimuvuuden ja laadukkuuden.

Siitä alkoi yhteistyömme Suomen, Baltian ja Venäjän markkinoilla.

Toimimme perheyrityksenä yhdessä vaimoni Innan kanssa ja tarkoitus on tulevaisuudessa täydentää tuotevalikoimaamme myös muilla ihmisen terveydelle tärkeillä 

tuotteilla.

Omakohtainen kokemus AirTamerista:

– Olen ollut aina perusterve, mutta iän myötä aloin kuitenkin huomata toistuvaa flunssaista oloa, joka ilmeni pölyallergiana, ja ajoittain jatkuvana aivasteluna sisätiloissa.

– Tähän on selvästi auttanut AirTamer laite, jota käytän aina kun olen missä tahansa sisätilassa.  Pidän myös laitetta öisin päällä yöpöydälläni, jolloin kuorsaaminen ja

rohina ovat selvästi vähentyneet eikä aamuisin nenäni ole enää tukossa.

Toivomme että tuote auttaa myös sinua, mikäli kärsit sisäilman epäpuhtauksista ja haluat  suojata itsesi myös mahdollislta viruksilta.

Inna&Deniz