1. Tuotteen palauttamiseksi ota yhteyttä SuAgan asiakastukeen puhelinnumerolla  040 5121 490 tai sähköpostitse suaga.inna@gmail.com

1.1. SuAgan verkkokaupasta ostetut tuotteet voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta. Jos verkkokaupasta tilattu tuote ei syystä tai toisesta miellytä, voi asiakas tuotteen palauttaa ilman perusteluja.

1.2. Ostettu tuote on palautettava viipymättä, mutta kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa palautusilmoituksen esittämisen päivästä.

2. Palautusoikeus ei koske avattuja tuotteita. Palautettava tuote on oltava alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön.

3. Tavaroiden palauttamisen jälkeen SuAga palauttaa palautettavan Tuotteen hinnan Ostajalle välittömästi, mutta viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun SuAga on saanut tietää Ostajan päätöksestä Tuotteen palauttamisesta.

3.1. Jos Ostaja joutuu palauttamaan Tuotteen omalla kustannuksellaan, Ostajalle on palautettava palautettavan Tuotteen kustannukset yhdessä kuljetuskustannusten kanssa viimeistään 14 päivän kuluesssa.

4. Ostettu tuote on palautettava viipymättä, mutta kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa palautusilmoituksen esittämisen päivästä. Tuotteen voi palauttaa:

 SuAga OÜ, Veerenni 36/5-1, Tallinn 10138, Estonia

5 SuAga ei vastaa aiheutuneesta vahingosta tai tuotteen toimituksen viivästymisestä, mikäli vahinko tai toimituksen viivästyminen johtuvat seikoista, joihin SuAga ei ole voinut vaikuttaa tai tapahtumista, joita SuAga ei ole voinut ennakoida.